Om Oss

Ventilation | Skorstensreparation | Batterioptimering | Läckagemätning

Välkommen till oss på omnino. Företaget är en produkt av en delning av Skorstensteamet AB. Ingvar Asplund gjorde valet att gå sin egen väg för att ha möjlighet att utveckla sin del av företaget inför framtiden. Stort fokus för omnino kommer att ligger på nöjda kunder och medarbetare. I och med delningen så kommer möjligheten att utveckla och höja nivån inom dessa samt övriga områden bli möjliga.

För att i fortsättningen kunna erbjuda gamla så väl som blivande kunder det bästa, så kommer mycket erfaren och kunnig personal inom de olika arbetsområden som erbjuds att återfinnas hos omnino. Denna kunskap och erfarenhet finns inte att finna på något annat företag. Ingvar är stolt att kunna erbjuda samtliga handplockade medarbetare en fortsatt anställning inom omnino.

Med till omnino finns bl. a Pelle Meijer och Alexander Asplund. Dessa killarna har mycket stor erfarenhet och kunskap gällande rörinfodring / relining i gamla självdragshus. Resten av gänget som är experter inom detta området är självklart också med oss till omnino. Vårat ventilationsgäng är i princip oförändrat och alla våra tunga namn finns med på listan.

omnino är väldigt glada att våra medarbetare följer med in i det nya. Samtliga medarbetare är väldigt taggade och ser fram mot en ljus framtid.

Omnino önskar alla nya och gamla kunder välkomna